Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 50,00 EUR a máte dopravu ZADARMO
Novinky
28.02.2019
Doprava v Nitre ZDARMA!
Nakúpte aspoň za 20€ s DPH a my Vám doručíme objednávku na vlastné náklady!   Každý náš zákazník, ktorý nakúpi na stánke www.korekta.sk má automatic... čítať celé
05.02.2019
FAREBNÁ TLAČ až do veľkosti A3!
FAREBNÁ TLAČ až do veľkosti A3! Cenník prác tu   čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Servis a oprava tlačiarní a písacích strojov


 Ako jedna z mála firiem vykonávame opravy písacích strojov a to mechanických, elektrických a elektronických a taktiež sa venujeme oprave laserových tlačiarní a kopírovacích strojov.

Kontaktujte nás pomocou formulára, ktorý nájdete tu.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov


Náš e-shop www.naplne-do-tlaciarni.sk, spoločnosti KOREKTA, s.r.o., IČO: 36519898 , so sídlom Bartókova 6, 949 01 Nitra, zapísaná: Okresný súd Nitra, Oddiel: Sro, Vložka číslo:10199/N, (ďalej len „správca“) jasne a otvorene prehlasuje, ako zpracovávame Vaše osobné údaje v súlade s NARIADENÍM EUROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochrane fyzických osôb v súvislosti so zpracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údahov a o zrušení smernice 95/46/ES, všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (ďalej len ako „GDPR“). Prečítajte si tiež Zásady súborov cookies.

Rešpektujeme Vaše právo na súkromie. V záujmu transparentnosti tieto zásady poskytujú podrobné informace o tom, aké osobné údaje zpracovávame a za akým účelom, na akú dlhu dobu, komu ich poskytujeme ďalej, aké máte práva a veľa ďalšieho.

1. Ochrana osobných údajov je pre nás prvoradá

Vaša dôvera je pre nás dôležitá. Je našou prioritou zabrániť každému neopravnenému prístupu k nim. 

Aké osobné údaje od Vás potrebujeme?

Zhromažďujeme osobné údaje, ktoré nám poskytnete, napríklad keď si niečo objednávate, obrátite sa na nás, alebo poskytnete hodnotenie nákupu nebo tovaru. Osobné údaje, které nám poskytnete, zahŕňajú ako povinné údaje: kontaktné informácie a platobné údaje tak nepovinné. Bez uvedenia povinných údajov u nás nemôžete nakupovať. Dobrovoľne nám poskytnete osobné údaje tam, kde Vás žiadame o udelenie súhlasu, napr. pri registrácii, zasielaní newsletteru, diskusii, recenzii a ďalších, v rozsahu tam uvedenom.

Ako vaše osobné údaje využíváme?

Vaše údaje potrebujeme napríklad k následujúcim účelom:

  • Vytvoriť a spravovať váš osobný účet (registrácia)
  • Spracovať Vaše objednávky, doručit tovar, vybaviť vrátenie tovaru, alebo reklamácie
  • Zasielať aktuálne informácie o stave Vašej objednávky prostredníctvom sms, email správy
  • Kontaktovať Vás v prípade problémov s doručením objednaného tovaru telefonickou alebo mailovou formou
  • Odpovedať na Vaše otázky a informovať Vás o nových a zmenených službách
  • Zasielať Vám obchodné informácie o aktuálních akciách a zľavách (newsletter)
  • Spravovať Váš účet a kontrolovat Vašu platobnú bilanciu
  • Prevádzať analýzy, aby sme Vám poskytli relevantný tovar
  • Skontrolovať váš vek z dôvodu právnych predpisov týkajúcích sa nakupovania a to najmä pre vyšie uvedené účely:
  • pri nákupe s registráciou i bez registrácie na dobu troch rokov s tým, že nová trojročná lehota začne bežať odo dňa, kedy uskutečníte poslednú objednávku,
  • pri hodnoteniu nákupu alebo tovaru po dobu troch rokov,
  • pri zasielaní obchodných zdelení bez uskutočného nákupu, diskusie, kontaktného formulára, poradne, dotazov na produkty a pod. na dobu jedného roku,
  • alebo po zákonom stanovenú dobu (na dobu 10 rokov údaje uvedené na daňovom doklade, splnenie zákonnej povinnosti).

Potom budú Vaše osobné údaje zmazané, ak nebudete súhlasiť s predĺžením doby spracovania.

2. Budeme vás chránit

Zlepšujeme služby. Podnikli sme opatrenia pre ochranu Vašich údajov pred stratou, manipuláciou a neoprávneným prístupom. Naše bezpečnostné opatrenia neustále zlepšujeme v súlade s technologickým pokrokom a vývojom. Aby boli platby kartou u nás co nejbezpečnejšie, všetky informácie sú odosielané v šifrovanej podobe pomocou protokolu SSL. To znamená, že informácie prechádzajú cez zabezpečené pripojenie a že vaše údaje o platobnej karte nemôžu externé strany prečítať. Pri platbe kartou spolupracujeme s autorizovaným platobným sprostredkovateľom, ktorý nám pomáha priamo vo vašej banke overit, že karta je platná pre nákupy. Realizujeme to prostredníctvom našich služeb a zdielením informácií s vámi. Údaje, ktoré sme od vás zhromaždili, sú uložené iba na území Europskej únie.

3. Rozhodnite sa, koľko s nami zdieľate

Aby sme Vám poskytli ešte lepšie služby a relevantné správy, zhromažďujeme informácie o tom, ako sú naše aplikace používáne. To znamená, že keď používate náš web, zisťujeme, aké funkce sú nejčastejšie využívané a aké akcie spúštajú chybové správy. V prípade, že sa vám nepáči sledovovanie, môžete si na svojom prehliadači zapnúť anonymný režim alebo nastaviť súbory cookies. Prečítajte si viac v Zásadách súborov cookies.

Udelený súhlas môžte odvolať taktiež kliknutím na odkaz „Odhlásiť Newsletter“ v zaslanom e-mailu alebo nás môžete kontaktovať na našej adrese: korekta@korekta.sk tel.č. +421 905 61 58 31.

4. Vyberáme poskytovateľov služieb, ktorým môžeme dôverovať

Sme súčasťou internetových spoločnosti, v ktorej nemôžeme existovaž bez externých poskytovateľov. Údaje, ktoré získame, môžu byť sprístupnené doručovacím spoločnostiam, prípadne ďalším poskytovateľom spracovateľských softwérov, služieb a aplikácií:

Google Analytics

Pre štatistickú analýzu používame službu Google Analytics. Služba Google Analytics je služba pre webovú analýzu poskytovanú spoločnosťou Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94034, USA ("Google"). Google Analytics používa „súbory cookie“, čo sú textové súbory uložené v počítači, ktoré umožňujú analýzu spôsobu, akým užívatelia využívajú webovú stránku. Informácie generované cookies o Vašom využití webu budú všeobecne odovzdavané na server Google v USA a tam uložené. 

Google AdWords

Pomocou programu Google AdWords pre inzerciu online a sledovanie konverzií používame službu Google AdWords. Sledovanie konverzií Google je analýzou poskytovanou spoločnosťou Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, "Google").

Sociálne siete

V našej on-line službe nájdete odkazy na sociálne siete Facebook, Instagram. Odkazy sú označené príslušným logom poskytovateľa.

Kliknutím na odkazy otvoríte príslušné stránky sociálných sietí, na ktoré sa tieto zásady ochrany osobných údajov nevzťahujú. Podrobnosti o príslušných ustanoveniach nájdete v príslušných prehláseniach o ochrane osobných údajov každého poskytovateľa; nájdete ich na adrese:

Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, nepredávame ani nevymeňujeme s tretími stranami za účelom obchodovania.

 

5. Aké sú vaše práva?

Máte právo požadovať informácie o tom, aké osobné údaje o vás uchovávame (bezplatne jedenkrát za rok). Pokiaľ sú tieto údaje nesprávné alebo neúplné, môžete požiadať, aby sme tieto informácie opravili alebo odstránili. Vaše údaje nemôžeme odstrániť, pokiaľ nám v tom bránia zákonné predpisy o uchovávaní údajov, napríklad zákon o účtoníctve alebo iné opodstatnené dôvody, ako sú nevyrovnané dlhy. Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovať prístup ku svojim osobným údajom (čl. 15 GDPR), právo na ich opravu (čl. 16 GDPR) alebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na obmedzené spracovanie (čl. 18 GDPR), a vzniesť námietku proti spracovaniu (čl. 21 GDPR), máte právo na prenositeľnosť týchto údajov k inému správcovi (čl. 20 GDPR), ako i právo podať sťažnosť na Úrade pre ochranu osobných údajov, pokiaľ si myslíte, že naša spoločnosť pri spracovaní osobných údajov postupuje v rozpore s GDPR (čl. 77 GDPR). V prípade uplatnenia vyšie uvedených práv sa môžete obrátiť na kontaktnú adresu Soft-Tech, s.r.o., IČO: 45917272, Krátka 1653/3, 091 01 Stropkov, mail: obchod@soft-tech.sk tel.č. +421 949 88 70 00.

6. Neexistuje súkromie bez zabezpečenia

Zabezpečené služby pomáhajú uchovať osobné údaje v bezpečí pred kybernetickými útokmi a zvedavými ľuďmi. Bez zabezpečenia neexistuje záruka súkromia. Vďaka nášmu odhodlaniu venovať sa kybernetickej bezpečnosti, môžeme Vám ponúknuť skutočne bezpečné digitálne služby.

 

Ochrana osobných údajov

1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. 
2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem zvolenej prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly, prípadne sprostredkovateľovi a to na základe vzájomnej zmluvy uzatvorenej podľa Zákona č. 18/2018 Z.z. 
3. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, prijatím vhodných technických a organizačných opatrení. Taktiež všetci zamestnanci prevádzkovateľa sú povinní dodržiavať mlčanlivosť vo vzťahu k osobným údajom. 
4. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel a to konkrétne: 
a) právo na informácie, ktoré je plnená týmto obsahom a obchodnými podmienkami, 
b) právo požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby - § 21 Zákona spočíva vo Vašom práve dožadovať sa akým spôsobom a na aké účely sú Vaše údaje spracúvane, pričom túto požiadavku môžete adresovať na kontaktný e-mail., 
c) právo na opravu osobných údajov - § 22 Zákona Vám umožňuje opraviť osobné údaje ak sú neaktuálne, 
d) právo na vymazanie osobných údajov - § 23 Zákona využijete v prípade ak nemáte záujem, aby prevádzkovateľ ďalej spracúval osobné údaje, 
e) právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov - § 24 Zákona uplatníte v prípade ak sa domnievate, že osobné údaje boli spracúvané v rozpore so zákonom, 
f) právo namietať spracovanie osobných údajov - § 27 Zákona, 
g) právo na prenosnosť osobných údajov,
h) právo podať podnet na dozorný orgán vo vzťahu k spracúvaným osobným údajov.
5. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, fakturačná adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa, ktoré sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky. Tieto osobné údaje sú uchovávané po dobu 10 rokov pre účely archivácie. V rámci vybavenia objednávky dochádza k spracúvaniu osobných údajov za účelom vystavenia faktúr, vystavenia skladových (dodacích) listov, zabezpečenia dopravy ako aj účtovania v účtovníctve. 
 
6. Tieto stránky zaznamenávajú vašu IP adresu, informácie o čase koľko času strávite prezeraním tých stránok a informácie o tom z akých stránok k nám prichádzate. Cookies sú textové súbory, ktoré sú ukladané vo vašom počítači a používajú sa aj na meranie návštevnosti stránky a prispôsobenie zobrazenia stránok a vďaka týmto súborom Vám dokážeme ponúknuť kvalitnejší servis. Preto tieto súbory vnímame ako náš oprávnený záujem. Niektoré súbory cookies sú súbormi tretích strán, napr. Youtube, Google a podobne. 
7. Súbory cookies si môžete kedykoľvek vymazať alebo ich zbieranie nastaviť priamo v nastaveniach internetového prehliadača. Ak chcete odmietnuť zbieranie súborov cookies nastavte si to vo svojom internetovom prehliadači. 
 
8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely e-mailového marketingu, súhlasil so zasielaním e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu.
9. Osobné údaje pre e-mailové marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, e-mailová adresa sú poskytnuté na dobu piatich rokov. Tieto osobné údaje nie sú poskytované tretím stranám.
10. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite mažeme. Odhlásenie je možné aj prostredníctvom odškrtnutia políčka v užívateľskom účte používateľa (ak kupujúci požiadal o vytvorenie užívateľského účtu). Z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na účely e-mailového marketingu.
 
11. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely SMS marketingu súhlasil so zasielaním SMS správ na kontaktné telefónne číslo.  
12. Osobné údaje pre SMS marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, telefónne číslo sú poskytnuté na dobu piatich rokov.
13. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite mažeme. Odhlásenie je možné aj prostredníctvom odškrtnutia políčka v užívateľskom účte používateľa (ak kupujúci požiadal o vytvorenie užívateľského účtu). Z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na účely e-mailového marketingu.
Kde nás nájdete

Jelenecká 129

951 01, Nitrianske Hrnčiarovce

Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk